Kejt Midlton ustanovljena neizlečiva bolest?

Prošlo je nešto više od mesec dana otkako je princeza Kejt Midlton podvrgnuta delikatnoj operaciji stomaka, zbog koje se povukla iz javnog života.

Život

Izvor: B92

Utorak, 27.02.2024.

12:38

Kejt Midlton ustanovljena neizlečiva bolest?
Foto: Profimedia

Od tog trenutka do danas mnogo je teorija po pitanju njenog zdravstvenog stanja. Dodatnu zainteresovanost za zdravstveno stanje Kejt Midlton pokrenula je i činjenica da britanska kraljevska porodica o tome ne daje nikakve izjave, i da ništa ne komentariše. Jasno je da to samo otvara vrata brojnim nagađanjima i spekulacijama.

Od nagađanja da je u pitanju dijagnoza raka, koja je demantovana, stiglo se do dijagnoze Kronove bolesti. Kako mnogi "teoretičari" navode, Kronova bolest može biti objašnjenje za duži oporavak princeze Kejt. Ipak, i dalje nema zvanične potvrde od kraljevske porodice, navode strani mediji. Britanski mediji pišu i o tome da je Megan Markl pozvala Kejt Midlton, kako bi joj stavila do znanja da ima njenu podršku i da je tu za nju

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: