Otac Tejlor Svift pretukao paparaca

Fotograf Bek Mekdonald prijavio je policiji da ga je otac Tejlor Svift udario u lice u Sidneju, nakon australijske ture njegove ćerke.

Život

Izvor: B92

Utorak, 27.02.2024.

08:51

Otac Tejlor Svift pretukao paparaca
Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Mekdonald je optužio Skota Svifta za napad u luci "Neutral Bay Wharf",dok je pokušavao da fotografiše njega i Tejlor na jahti.

Odlučio je da ipak prijavi policiji napad, iako nema ozbiljne povrede, piše ABC News.

„Za 23 godine nisam bio napadnut i udaren, a posebno od stane tate neke zvezde“, izjavio je on.

Predstavnik Tejlor Svift nije odmah odgovorio na optužbe, ali portparol zvezde rekao je magazinu "Roling stoun" da su se u vreme incidenta dve osobe „agresivno gurale“ da dođu do Tejlor Svift, zgrabile obezbeđenje i pretile članu osoblja.

Kancelarija za medije Policijskih snaga Novog Južnog Vela potvrdila je da policija istražuje navodni napad na 51-godišnjeg muškarca od strane 71-godišnjeg muškarca u 2:30 ujutro.

Tejlor Svift je u utorak napustila zemlju privatnim avionom, nakon što je više od 600.000 obožavalaca videlo australijski deo njene Eras turneje na sedam australijskih koncerata. Mekdonald je rekao da su mediji čekali da fotografišu zvezdu dok je sa svojom pratnjom hodala od pristaništa do dva automobila koja su je čekala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: