Život

Utorak, 27.02.2024.

08:18

Pronađena tela televizijskog voditelja i njegovog partnera

Australijska policija pronašla je tela bivšeg televizijskog voditelja Džesija Berda i njegovog partera Luka Dejvisa, koje je navodno ubio policajac Bou Lamar-Kondon, ostavljeni voditeljev bivši dečko.

Izvor: Tanjug

Pronađena tela televizijskog voditelja i njegovog partnera
Foto: ArtOlympic/Shutterstock

Policija je saopštila da im je Lamar ranije danas dao informacije koje su ih dovele do tela, pronađena u ruralnoj oblasti oko 200 kilometara jugozapadno od Sidneja, prenosi AP. "Uvereni smo da smo pronašli Luka i Džesija", rekla je šefica policije Karen Veb.

Zločin je navodno počinjen u mestu Pedington, gde je pronađen metak koji odgovara radnom pištolju policajca, kao i značajna količina krvi i tragovi borbe.
Tela su otkrivena na seoskom imanju u gradu Bangonija, a policija je u kontejneru u Kronuli, 28 kilometara udaljenoj od mesta zločina, pronašla odeću prekrivenu krvlju, telefon i kreditne kartice. Lamar-Kondon je prošle nedelje optužen za dvostruko ubistvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: