Princ Hari i Megan Markl zadali novi udarac kralju Čarlsu?

Britanska kraljevska porodica uprkos bolesti kralja Čarlsa, i dalje se nalazi na udaru kada su princ Hari i Megan Markl u pitanju.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.02.2024.

11:42

Princ Hari i Megan Markl zadali novi udarac kralju Čarlsu?
Foto: Profimedia

Princ Hari je odmah doputovao u London nakon što je objavljeno da kralj Čarls ima karcinom i kako se navodi, ponudio je da se vrati na svoje kraljevske dužnosti, međutim, pretpostavlja se da Čarls to neće prihvatiti.

Nije novost da Hari i Megan skandalim šokiraju britansku javnost, a jedan od poslednjih je zloupotreba titule vojvode i vojvotkinje od Saseksa, koju im je dodelila kraljica Elizabeta II, a oni to sada koriste za ličnu promociju na njihovom sajtu Sussex.com.

Navodno, kraljevski stručnjaci tvrde kako Čarls ipak ima tajno oružje koje može da zaustavi Harija i Megan. To je njegova sestra, princeza Ana.

"Mislim da treba da pošaljemo princezu Anu da se nosi s Harijem i Megan... Jer ako te ona pozove, ti odmah sedneš pravo. Da sam ja kralj, rekla bih: "Ana, molim te, idi i sredi stvar s njima", rekla je Sara Vajn, stručnjakinja za kraljevsku porodicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: