Život

Nedelja, 25.02.2024.

15:20

U restoranu ostavio bakšiš od 10.000 dolara: Razlog je pretužan

Osoblje u restoranu Mason Jar Cafe u gradu Benton Harbor u Mičigenu ostalo je u šoku nakon što su pronašli bakšiš od 10.000 dolara uz jedan račun, međutim, još ih je više zaprepastilo kad su saznali šta se krije iza tog poteza.

Izvor: index.hr

U restoranu ostavio bakšiš od 10.000 dolara: Razlog je pretužan
Foto: Shutterstock/Melnikov Dmitriy

"Ponekad se dogodi da dobijemo 100 dolara bakšiša. Ali nikad ovoliko", izjavio je menadžer restorana Tim Svini.

Velikodušni pokrovitelj, identifikovan samo kao Mark, osoblju je ostavio bakšiš od 10.000 dolara na svom računu u iznosu od 32.43 dolara.

Svini je objasnio kako je ostao u potpunom šoku kada je video račun te se odmah uputio do velikodušnog gosta kako bi mu zahvalio, a tada je gost otkrio tužan razlog koji se krije iza njegovog poteza, piše The Hill.

"Bio je u gradu na sahrani"

"Bilo je to u znak sećanja na prijatelja koji je nedavno preminuo i na čijoj je sahrani bio u gradu. To je zapravo bio čin dobrote koji je uticao na toliko ljudi", objasnila je konobarica Pejdž Malik. Iz restorana su odlučili kako će podeliti napojnicu između devet kolega i svako je kući odneo nešto više od 1100 dolara.

"Naporno radimo. Znamo da ćemo u nekim danima zaraditi više, a u nekima manje. Ovo je zaista pomoglo svima", rekla je konobarica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

9 h

Podeli: