Život

Nedelja, 25.02.2024.

13:21

Donald Tramp poručuje: "Ne bih mu oprostio, izdao je kraljicu"

Donald Tramp je izjavio da je Kraljevska porodica bila "previše milostiva" prema princu Hariju i da ga on ne bi štitio kao što je to učinio Džo Bajden.

Izvor: B92

Donald Tramp poručuje:
Foto: Profimedia

Trampova izjava je usledila 24 sata nakon što je princ Hari stao pred sud zbog sumnje da je lagao u svojim imigracionim dokumentima za SAD, a radi se o upotrebi droga o kojima je i sam govorio u svojoj knjizi "Rezerva". Pravni spor su pokrenuli "Heritage Foundation" i "DC", a princ ga je osporio uz podršku Bajdenovog Ministarstva za nacionalnu bezbednost.

Tramp je bio besan na Bajdena što "štiti Harija" držeći njegove imigracione dokumente u tajnosti.

"Ja ga ne bih štitio, izdao je kraljicu, to je neoprostivo. Bio bi sam da je do mene.Mislim da su previše milostivi nakon svega što je uradio.", rekao je Tramp. Četvorodnevna Konferencija konzervativnih političkih akcija u Vašingtonu "DC" ove godine postala je produžena podrška Donaldu Trampu, budući da je njegova nominacija za republikanskog kandidata skoro potvrđena. Govornici poput biznismena Viveka Ramasvamija, potencijalne kandidatkinje za potpredsednicu Kristi Noem i bliskih saveznika poput Najdžela Faraža, isticali su potrebu za Trampovim predsedništvom "kao poslednjom nadom za zapad pre nego što bude kasno", prenosi Daily Express.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

23 h

Podeli: