Život

Nedelja, 25.02.2024.

11:23

Prvo oglašavanje Vendi Vilijams posle saznanja teške dijagnoze

Voditeljka i književnica Vendi Vilijams prvi put se oglasila pošto joj je dijagnostikovana primarna progresivna afazija i frontotemporalna demencij.

Izvor: B92

Prvo oglašavanje Vendi Vilijams posle saznanja teške dijagnoze
Foto: Profimedia

U svom kratkom obraćanju istakla je kako je ganuta svakom rečju podrške i ljubavi od strane svojih fanova, koji je u ulozi voditeljke šoua koji je vodila nisu videli od 2022. godine ali su ostali uz nju.

"Neizmerno sam zahvalna na ljubavi i lepim rečima koje su stigle do mene pošto sam podelila sa svetom svoju dijagnozu. Sve što mogu da kažem je !wow"! Preplavljena sam emocijama", naglasila je u svom saopštenju za „E!News", pa dodala kako je poruke koje joj pristižu pomažu da ne zaboravi moć jedinstva i potrebu za saosećanjem. Vendi je iskoristila priliku i da spomene izvesne organizacije koje se zalažu za podizanje svesti o ovoj bolesti, s kojom se bori i Brus Vilis.

"Znajte da cenim vašu pozitivnost i ohrabrenje", zaključila je voditeljka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

23 h

Podeli: