Prvo oglašavanje Vendi Vilijams posle saznanja teške dijagnoze

Voditeljka i književnica Vendi Vilijams prvi put se oglasila pošto joj je dijagnostikovana primarna progresivna afazija i frontotemporalna demencij.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 25.02.2024.

11:23

Prvo oglašavanje Vendi Vilijams posle saznanja teške dijagnoze
Foto: Profimedia

U svom kratkom obraćanju istakla je kako je ganuta svakom rečju podrške i ljubavi od strane svojih fanova, koji je u ulozi voditeljke šoua koji je vodila nisu videli od 2022. godine ali su ostali uz nju.

"Neizmerno sam zahvalna na ljubavi i lepim rečima koje su stigle do mene pošto sam podelila sa svetom svoju dijagnozu. Sve što mogu da kažem je !wow"! Preplavljena sam emocijama", naglasila je u svom saopštenju za „E!News", pa dodala kako je poruke koje joj pristižu pomažu da ne zaboravi moć jedinstva i potrebu za saosećanjem. Vendi je iskoristila priliku i da spomene izvesne organizacije koje se zalažu za podizanje svesti o ovoj bolesti, s kojom se bori i Brus Vilis.

"Znajte da cenim vašu pozitivnost i ohrabrenje", zaključila je voditeljka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: