Josipa Lisac o Aleksandri Prijović: "Zašto?"

Muzička diva Josipa Lisac (74) reagovala je na medijske naslove i napise o njenim navodnim izjavama o pevačici Aleksandri Prijović (28).

Život

Izvor: B92

Nedelja, 25.02.2024.

08:16

Josipa Lisac o Aleksandri Prijović:
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Poslednjih dana čitam zastrašujuće reči sa raznih medijskih portala o uvredi koju sam uputila Aleksandri Prijović... To nisu moje reči... Te reči su izmišljene... Vaše su. Izuzetno su zlonamerni i opasni. Njihova svrha je da unesu nemir i mržnju među ljude! Zašto se tako radujete u nanošenju zla drugima? Povredili ste me. U isto vreme, kroz vulgarne naslove, povredili ste i mladu Aleksandru! Povredili ste ljude. Zašto", napisala je Josipa na društvenim mrežama.

Podsetimo, Josipa Lisac je nedavno imala koncert u Domu sportova, a na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem kaže da joj "ne pripada" da trenutno drži koncerte u Areni Zagreb. Mnogi su protumačili da pevačica u negativnom kontekstu aludira na Aleksandru Prijović, srpsku pevačicu folk muzike, koja u poslednje vreme u toj istoj Areni niže brojne i uspešne koncerte.
@leshotok logièno iz Doma sportova 🧡 @Josipa Lisac Fox #josipalisac #dnevnikjedneljubavi ♬ meni tamo naprosto nije mjesto Josipa Lisac - IDEM NA DORU NA 10k FOLOVERA

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: