Kevin Spejsi se vraća nakon brojnih skandala VIDEO

Kevin Spejsi će u martu predstaviti prvi film u kom je dobio glavnu ulogu, otkako je zbog niza skandala bio primoran da se povuče iz Holivuda.

Život

Izvor: B92

Subota, 24.02.2024.

15:34

Kevin Spejsi se vraća nakon brojnih skandala VIDEO
Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Reč je o niskobudžetnom akcionom trileru pod nazivom "Peter Five Eight" reditelja Majkla Zaika Hala, u kom tumači lik plaćenog ubice, angažovanog da pronađe glamuroznu agentkinju nekretnina.

Hal je u nedavnom intervjuu izjavio da je Spejsi "savršen" za tu ulogu.

"Niko Pitera ne može da igra bolje od Spejsija. Ispostavlja se da je i Kevin takođe veliki poznavalac filma i da je razumeo mnoge reference i stilističke aluzije u scenariju", rekao je reditelj.

On je priznao da su diskusije producenata o tome da li treba dati šansu glumcu koji je bio optužen za seriju seksualnih prestupa, bile delikatne, ali je podsetio da je on na sudu oslobođen svih optužbi.

"Ma koliko nedostataka imao, ja vjerujem u pravni sistem", zaključio je Hal, prenosi 24sedam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant se oglasio: Spremamo se za rat

Francuska mornarica se priprema za potencijalne vojne operacije usred sve većeg rizika od oružanog sukoba, rekao je komandant francuske borbene grupe nosača admiral Žak Malar.

14:21

11.4.2024.

1 d

Podeli: