Život

Subota, 24.02.2024.

14:18

Službeno završena najduža holivudska svađa FOTO

Najduža svađa u Holivudu sada je i službeno završena, nakon što je Kejti Peri objavila selfi sa Tejlor Svift.

Izvor: B92

Službeno završena najduža holivudska svađa FOTO
Foto: Profimedia

Verovali ili ne, Kejti Peri je u društvu Rite Ore pratila prvi Tejlorin nastup u Sidneju u sklopu turneje Eras Tour.

Kejti je kasnije na Instagramu podelila niz fotografija i snimaka sa koncerta, uključujući i nasmejani selfi sa Tejlor Svift, koji je ovekovečen iza pozornice.

"Moram da vidim staru prijateljicu kao i to kako blista večeras", napisala je Kejti uz objavu koja je za samo nekoliko sati pokupila preko milion lajkova i izazvala nevericu kod fanova, s obzirom na to da su pevačice bile u svađi skoro pa 10 godina.

"Ova objava je zauvek promenila ljude", "Moramo se smiriti", "Sad nam dajte saradnju", "Ovo je kao san", "Srušićete internet", samo su neki od komentara na pomenutu fotografiju.

Popdsetimo, netrpeljivost između Kejti Peri i Tajlor Svift započeta je pre 10 godina. Iako su jedno vreme bile jako dobre prijateljice, 2014. godine se to promenilo.

Njihova svađa postala je javna nakon što je Svift objavila pjesmu “Bad Blood” čiji spot i reči govore o bivšoj prijateljici koja joj je "zabola nož u leđa".

Tejlor je u intervjuima spominjala i "slavnu pjevačicu koja je pokušala da sabotira njenu karijeru tako što joj je otela plesače".

"Godinama nisam bila sigurna jesmo li zaista super prijateljice ili me jednostavno vređa. A onda je učinila nešto nakon čega sam zaključila da smo sigurno zaklete neprijateljice", ispričala je Svift jednom prilikom aludurajući na otimanje plesača.

Kejti je s druge strane Svift tada nazvala "vukom u janjećoj koži".

Nakon čitrave ujdurme, i dobrih 10 godina, devojke su konačno rešile da "zakopaju ratne sekire". Šta će se dešavati ubuduže, ostaje da vidimo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: