Muzej traži specijalnog savetnika zbog Tejlor Svift?

Muzej V&A u Londonu raspisao je konkurs među fanovima američke pop zvezde Tejlor Svift, za mesto zvaničnog savetnika muzeja za pevačicu.

Život

Izvor: B92

Petak, 23.02.2024.

13:37

Muzej traži specijalnog savetnika zbog Tejlor Svift?
Foto: Profimedia

Muzej želi da angažuje britanskog "sviftija" koja bi mogao da pruži svoj stručni uvid u kulturu fanova i predmete koje njeni poklonici sakupljaju i stvaraju, preneo je BBC.

Posebno je zainteresovan za ručno rađene predmete i narukvice prijateljstva. Obožavaoci pevačice koja je 14 puta osvajala Gremi često razmenjuju narukvice prijateljstva na njenim nastupima.

Muzej, koji je specijalizovan za umetnost, dizajn i performanse, želi da imenuje nekoga pre nego što 34-godišnja američka pop zvezda počne evropski deo svoje turneje Eras kasnije ove godine Muzej je već pronašao entuzijaste koji ga savetuju o Tobi šoljama, Pokemon kartama, Gorpkor odeći i Lego kockama.

Zainteresovani fanovi mogu od danas da predaju svoje prijave preko sajta V&A, a odabran će biti plaćen po utvrđenoj ceni po izložbi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: