"Moj otac i najbolja drugarica započeli su ljubavnu romansu"

Džoni Vilkoks govorila je za poznati američki magazin o ljubavnoj romanski njenog oca i njene najbolje drugarice.

Život

Izvor: B92

Petak, 23.02.2024.

21:15

Foto: Marjan Apostolovic/Shutterstock

O jednoj poprilično zapetljanoj situaciji, gde se prepliće razlika u godinama, izdaja, pa sreća, govorila je Džoni Vilkoks.

Naime, Džoni je oduvek imala blizak odnos sa porodicom, naročito sa ocem, koji je jedan od nosećih stubova ove uvrnute priče. Džoni je svoju nekadašnju najbolju prijateljicu vodila svuda sa sobom i naravno, upozala ju je sa svojim ocem.

Međutim, u jednom već izbrisanom snimku navodi da je ubrzo saznala da je njena "najbolja drugarica" spavala sa njenim ocem, krijući to mesecima od Džoni. A, kako je saznala? Tako što joj je drugarica saopštila da je trudna i to, pogodili ste, sa njenim ocem.

Ovaj trio je gostovao u popularnoj emisiji poznatog psihoterapeuta "Dr. Fil", gde su se otkrili svi detalji njihovog odnosa.

Ocu Dejvidu je otvoreno tada rekla da je to izuzetno jezivo, dok je bivšoj drugarici Džini rekla da je "gladna novca" njenog oca.

"Ako je želeo mlađe devojke, mogao ih je imati, ali ne one koje ja poznajem", govorila je Džoni, prenosi "NYPost".

Džina je doduše protivurečila, govoreći da njihova romansa nije ničija stvar, pa čak ni Džonina. Kako je opisala, njihova veza je zdrava i zabavna, a planirano je i useljenje zbog deteta, što naglašava da je nešto vrlo ozbiljno.
@joniwilcox0 I love my family 😂 #fyp #brother ♬ American Dream - Pasha Grozdov
Dok su one prepričavale svađe i agresivne incidente koje su imale, Dejvid je otkrio da ima "apetit" za devojke dvostruko mlađe od njega i da ovo nije prvi put da se udvarao Džoninim drugaricama, samo što je sada bilo ozbiljno. Kako navodi, znao je da će ovo "slomiti" njegovu ćerku i da će joj biti neprijatno, ali iako treba da se postave granice, nije želeo da "njegov ljubavni život prestane zbog ćerke".

Prošlo je neko vreme od ove situacije, a Džoni je odlučila da prihvati ovu čudnu ljubav, jer želi da viđa polubrata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: