Život

Petak, 23.02.2024.

17:01

MasterChef na TV Prva: Takmičari će kuvati šta god požele, ali neće sve biti tako jednostavno VIDEO

U jučerašnjoj, 19. epizodi "MasterChefa Srbija" takmičari su pokazali kako se snalaze sa "street food-om". Neki mnogo bolje, poput Ivane, Milane i Anamarie koje će večerašnje kuvanje posmatrati sa balkona.

Izvor: Prva TV

MasterChef na TV Prva: Takmičari će kuvati šta god požele, ali neće sve biti tako jednostavno VIDEO
Foto: Prva TV Printscreen

U eliminacionom kuvanju će se večeras naći Nenad, Martin, Nemanja, Tanja, Milica i Gordana, koji su se do sada međusobno dobro upoznali, kao i sa metodama kuvanja svakog od njih. Postavlja im se pitanje ko im je prema stilu kuvanja najsličniji, a ko najrazličitiji.

Na taj način biraju se parovi, koji će moći da kuvaju šta god požele. Za prodavnicu će imati samo pet minuta, a kada počne proces pripreme specijaliteta, takmičari će shvatiti da ipak nije sve tako jednostavno.

Namirnice koje su odabrali neće moći u potpunosti da iskoriste, već će upotrebiti samo one koje je njihov kulinarski partner uspeo da pogodi.

Ko će napustiti MasterChef kuhinju i postati osmi eliminisani takmičar, saznajte u novoj epizodi u petak, 23. februara u 20.55 na programu Prve televizije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: