Severina doživela neprijatnost na Dori: "Tebi držanje jaja bolje stoji" VIDEO

O nastupu Severine Vučković na hrvatskoj Dori, takmičenju za Evroviziju, govori se na društvenim mrežama.

Život

Izvor: B92

Petak, 23.02.2024.

12:07

Severina doživela neprijatnost na Dori:
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Severina Vučković je bila deo performansa grupe Let 3 koja se takmičila na Dori, a njen nastup je privukao veliku pažnju, mnogi su okarakterisali to kao dva blama poznate pevačice.

Ona se na bini pojavila u žutom kostimu sa velikim čekićem, a posle je imala ogromno plastično jaje koje je nudila drugim kandidatima.

Pevač i radio voditelj Saša Lozar prišao i pitao:

"Je li to tvoje jaje, Severina? Od kraljice kokoški? Čekaj, imam još jedno jaje... Nije toliko veliko, ali biće u redu", rekao je zavlačeći ruku u džep kako bi pokazao na koje jaje misli. Ovo nije jedina scena koja je šokirala gledaoce. Potom je takmičar Eugen Stjepan Višić zaprepastio javnost kada mu je Severina dala jaje.

"Ja mislim da tebi držanje jaja puno bolje stoji od mene. Je l' možeš ti to?", rekao je, a pevačica je zanemela.
@idjshowfunny #CapCut #severina #dora2024 #eurovision ♬ original sound - idjshow

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: