Nort Vest postala jedan od najmlađih izvođača na Bilbordovoj top listi u istoriji

Ćerka Kim Kardašijan i Kanje Vesta, Nort Vest, postala je jedna od najmlađih umetnica na Bilbordovoj hot 100 listi pesama.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 22.02.2024.

15:03

Nort Vest postala jedan od najmlađih izvođača na Bilbordovoj top listi u istoriji
Foto: Profimedia

Kanje Vest objavio je nedavno novu pesmu Talking/Once Again, koja je nastala u saradnji sa Ty Dolla $ign-om, a neke delove pesme izvodi njegova desetogodišnja ćerka Nort.

Ona je reperski debi imala upravo sa pomenu pesmom, sa kojom je postavila temelje za buduću muzičku karijeru, po uzoru na svog oca.

U decembru 2023. godine svet je prvi put čuo njeno repovanje tokom žurke povodom nadolazećeg Kanjeovog albuma, a samo dva meseca kasnije desetogodišnjakinja je postigla svoj prvi cilj kao muzičarka, piše Bilboard. Najstarije dete Jea i Kim predstavila se u pesmi kao "gospođica Vesti" .

"To je tvoja najbolja drugarica. Gospođica, gospođica Vesti. Ne pokušavaj da me testiraš, biće nereda. Biće nereda. Samo, samo me blagoslovi," idu stihovi njene pesme.

Kim Kardašijan, podržala je svoju ćerku i podelila radosne vesti na svom Instagram profilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: