Kilijan Marfi otkrio zbog čega je deci zabranio mobilne telefone: "U mojoj kući nema Interneta"

Zvezda filma Openhajmer, Kilijan Marfi, skoro nikad ne otkriva ni najmanje detalje o privatnom životu.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 22.02.2024.

08:54

Kilijan Marfi otkrio zbog čega je deci zabranio mobilne telefone:
Foto: Profimedia

Kilijan Marfi je postao još popularniji nakon velikog uspeha filma Openhajmer u kom je igrao glavnu ulogu. Ovaj skromni glumac je i ranije isticao kako mrzi slavu i bogatstvo, te da sanja o danu kada će ta dva pojma moći da razdvoji, prenosi Mirror.

Poznato je da je Marfi već 20 godina u braku sa Ivon Mekginis i sa njom ima dvojicu sinova. Cela porodica živi u južnom Dablinu u domu koji vredi 1.5 miliona funti. Zapravo se radi o staroj kući koja ima šest dvokrevetnih soba i dnevni boravak sa kaminom. Zanimljivo je da u kući ne postoji internet, a sam glumac je jednom prilikom otkrio zbog čega je svojoj deci uskratio to.

"Otac sam dvojice tinejdžera, i ja sam nekad bio mlad. Shvatam koliko je mladoj osobi danas teško u društvu. Vrlo je složeno vreme odrastanja, stvari se menjaju jako velikom brzinom. Svi smo svesni učinka interneta i života na mreži. Čini mi se kao da deca žive u tim uređajima", rekao je on jednom prilikom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: