Život

Četvrtak, 22.02.2024.

15:38

Odbačena optužba za seksualno zlostavljanje protiv pevača Aerosmita

Džin Belino je podnela tužbu vrhovnom sudu Njujorka, u kojoj tvrdi da je pretrpela "trajnu i emotivnu bol" od strane frontmena poznate rok gupe Aerosmit, Stivena Tajlera (75), dok je pevač oštro negirao sve optužbe.

Izvor: B92

Odbačena optužba za seksualno zlostavljanje protiv pevača Aerosmita
Foto: Profimedia

Naime, Belino, koja je radila kao manekenka u Njujorku, navela je da ju je Tajler naterao da uđe u telefonsku govornicu na Menhetnu, a posle toga ju je "pritisao uza zid" i počeo da simulira seks. Takođe, u tužbi je navedeno da su njegove kolege iz benda "gledale i smejale se i ništa nisu uradile da ga spreče".

U tužbi se navodi da godinama "pati" zbog tog incidenta, da je pretrpela veliku "fizičku i emotivnu bol" i da je osećala stid i poniženje. Sudija američkog okružnog suda Luis Kaplan rekao je da je Belinova predugo čekala da tuži rok zvezdu, prema agenciji "Rojters".

Takođe, sudija je odlučio da odbaci ovu tužbu, jer nije ispunjavala kriterijume za "ozbiljan rizik od fizičke povrede".

"Slažem se sa odlukom sudije i zahvalan sam na ovakvoj presudi u ime mog klijenta.", rekao je Tajlorov advokat Dejvid Long-Danijels za "Rojters." Pevač je takođe negirao tvrdnje u odvojenom slučaju podignutom od strane druge žene 2022. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: