Viši sud doneo presudu u slučaju Miroslava Ilića i sina kojeg nije priznao FOTO

Viši sud doneo odluku u slučaju pevača Miroslava Ilića.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 22.02.2024.

10:50

Viši sud doneo presudu u slučaju Miroslava Ilića i sina kojeg nije priznao FOTO
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miroslav Ilić i Mirjana Antonović su se godinama sudili oko dokazivanja očinstva nad sinom Devinom, a Viši sud u Beogradu je doneo odluku u korist majke i sina.

Antonović se oglasila na društvenim mrežama i otkrila kako je po drugi put zaključeno da su Miroslav i Devin otac i sin.

"Dobro jutro dragi prijatelji! Da vas na brzinu obavestim da je Viši sud u Beogradu, po drugi put, odlučio u NAŠU korist. Miroslav je u medijama izjavio da ne razume kako sud može da dođe do odluke da je on Devinov otac bez njegove saglasnosti da priloži DNK. Kad čovek koristi i krije se iza zastarelog zakona i odbija da prinese svoj DNK, sud mora da odluči na bazi svedoka, slika, i mnogobrojnih drugih dokaza. Posle svega je ipak Viši sud, po drugi put, zaključio da su Devin i Miroslav otac i sin. Nećete verovati!!! Miroslav je ponovo predao žalbu na Apelacioni sud. Nadamo se da će njegovi na Apelacionom sudu ipak biti pravedni i konačno staviti pečat na Miroslavljeve prazne manipulacije", napisala je ona.

Podsetimo, Miroslav Ilić uglavnom nije želeo da se oglašava o ovoj temi, ali je jednom prilikom istakao kako ga njegova supruga podržava u svemu već 50 godina, te da nikakva presuda neće uticati na njihov odnos.

Mirjana i Devin žive u Americi, a u Srbiju dolaze samo zbog ročišta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: