Kralj Čarls prvi put u javnosti sa suzama u očima FOTO

Kralj Čarls se vratio u London nakon što je otkriveno da ima karcinom i prvi put nakon dijagnoze se sastao sa nekim iz spoljašnjeg sveta.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 22.02.2024.

08:30

Kralj Čarls prvi put u javnosti sa suzama u očima FOTO
Foto: Profimedia

Iako je kralj Čarls nastavio da obavlja dužnosti od kuće, ovog puta se ipak sastao sa britanskim premijerom Rišijem Sunakom u Bakingemskoj palati.

Kralj i Sunak su najpre razogovarali telefonom, a onda su se pojavile i fotografije njihovog sastanka na kom je Sunak otkrio kako mu je veoma drago jer kralj izgleda dobro.

"Svi smo uz vas. Država je uz vas", poručio je premijer kralju.

Čarls nije poznat kao neko ko pokazuje emocije u javnosti, ali ovog puta nije mogao da se suzdrži.

"Dobio sam toliko divnih poruka i čestitki. Mnoge od njih su mi naterale suze na oči", rekao je kralj sa suzama u očima.

Fotografije kralja Čarlsa sa suzama u očima su ubrzo preplavile društvene mreže. Podsetimo, početkom februara kralj je otkrio da ima rak, od tada je sve vreme provodio na kraljevskom imanju u Sandringemu, dok je u London doputovao zbog lečenja i sastanaka u palati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: