Bijonse pati od autoimune bolesti

Bijonse Nouls (42) je otvorila dušu o svojoj borbi sa psorijazom pred lansiranje svoje nove linije proizvoda za negu kose.

Život

Izvor: B92

Sreda, 21.02.2024.

15:32

Bijonse pati od autoimune bolesti
Foto: Profimedia

Pevačica, koja ulazi u industriju lepote, želi da svojim vernim fanovima pruži kvalitetne proizvode, a svoj problem sa bolešću kože je podelila sa javnošću kako bi podstakla svest o tom problemu i bila podrška onima koji se bore sa sličnim izazovima.

U intervjuu za "Essence", pevačica je detaljno opisala kako su njeni lični doživljaji uticali na razvoj kompanije kao i na njene poizvode.

"Naziv "Cécred" spaja poslednji deo mog imena, "Cé," sa rečju "sacred" (sveto). Veza koju imamo sa našom kosom je tako duboko lično putovanje. Od provođenja detinjstva u salonu moje majke do toga da mi otac nanosi ulje na teme kako bi tretirao moju psorijazu,... ovi trenuci su bili sveti za mene.", rekla je pevačica. Međutim, ona nije jedina poznata ličnost koja je otvoreno govorila o borbi sa ovom hroničnom bolešću. Kim Kardašijan, Kara Delevinj i Sindi Loper su samo neke od poznatih ličnosti koje su priznale da su imale probleme sa simptomima psorijaze, piše "Independent".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: