Život

Sreda, 21.02.2024.

15:42

Oglasila se Severina i poslala jaku poruku: "Bolesnici našeg društva..." FOTO

Juče je širom regiona odjeknula vest da je hrvatskoj pop zvezdi, Severini Vučković, vraćeno starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

Izvor: B92

Oglasila se Severina i poslala jaku poruku:
Foto: Profimedia

 

Naime, Županijski sud u Splitu ponovio je svoju prethodnu pravosnažnu odluku po kojoj su otac i majka, Milan Popović i Severina Vučković, 12-godišnjeg dečaka Aleksandra, dužni da "roditeljsku brigu obavljaju sporazumno, zajednički i ravnopravno".
 
Ovim povodom pevačica se danas oglasila na svom Instagram profilu gde je napisala:

 

"Ja sam kao ti. Život me je naučio da se ljubav vraća ljubavlju. Tako je protekle četiri nedelje (od presude do presude). Zato se zahvaljujem svima na neverovatnih 28 dana ljubavi i podrške kojom ste me obasipali. Nahranili ste me snagom koju sam usredsredila na sina.ali i na pomoć drugima. Drugačijima. Ko je osetio tugu zna kako izgleda život sa tugom. Nažalost, spadam u takve i zato vas sve razumem. Jedina pomoć koju možemo jedni drugima da pružimo je podrška!

 

 Svakom čoveku kojem je naneta nepravda, na kojeg gledaju drugačije, koji nema zaštitu. Javna, sad i odmah. Da bi bili dobro društvo, dobra država – svi građani moraju biti ravnopravni, jednaki pred zakonom, ali pre svega jednaki u srcima", pisala je pevačica i zaključila:
 
 

 

 

"Sutra izlazi kampanja na koju sam izuzetno ponosna i koju sam snimala pre dve nedelje, kad mi je baš bilo teško. Ali znala sam da moram. Reč je o kampanji posvećenoj osobama na koje se ne gleda kao na ‘normalne‘, na ‘bolesnike u društvu‘, koji su teško prihvaćeni i od svoje okoline, a isti su kao i mi. A jedini ‘bolesnici našeg društva‘ su oni koji ‘drugačije‘ javno prokazuju, koji bi im oduzimali prava, jednakost…", napisala je Severina na Instagramu.
 

 

 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: