Vesna iz MasterChefa u Africi pravila srpska jela: "Obožavali su sarmu, ajvar i slatko" VIDEO

Vesna Radovanović poslednja je eliminisana takmičarka "MasterChef Srbija", a sada je sumirala svoje učešće u kulinarskom takmičenju.

Život

Izvor: B92

Sreda, 21.02.2024.

11:59

Vesna iz MasterChefa u Africi pravila srpska jela:
Foto: Printskrin/ Tv Prva

Ona je sedma takmičarka koja je odlukom sudija Branka, Nenada i Filipa napustila takmičenje, međutim, nju to nije demotivisalo da nastavi da kuva.

Vesna se tokom gostovanja u "Jutru" prisetila i svog života u Južnoj Africi u koju je, kako kaže, otišla na dve godine, a ostala je 30. Kako je otkrila, tamo je pravila srpske specijalitete, a posebno su svi bili oduševljeni sarmom i ajvarom. Živela je u Kejptaunu, ali dugo i u Lesotоu.

"Tako je kad život ima plan mimo vas. Ali često smo pravili večere i onda im napravim naše specijalitete. Voleli su sarmu. Ja sam kiselila sama kupus tamo, oni to nisu nikada jeli. Onda to su obožavali. Desi se da moja ćerka pozove, kaže mama dolazim sa mojim prijateljima, spremi. I onda ja to sve spremim. Naše specijalitete, imam i ajvar", navela je Vesna.

Ona je sumirala i svoje učešće u "MasterChefu", ali i otkrila svoje planove za budućnost, a detaljnije pogledajte u videu u nastavku teksta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ministarstvo donelo odluku: Zatvaraju se škole

Zbog toplotnog talasa u Bangladešu, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo osnovnog obrazovanja u toj zemlji saopštili su da će obrazovne ustanove biti zatvorene na sedam dana, zaključno sa 27. aprilom.

8:09

21.4.2024.

1 d

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: