"Majke mi dovode svoje nevine sinove": Šokantna ispovest prostitutke

Elis Litl, seksualna radnica iz legalnog bordela "Čiken Ranč" u blizini Las Vegasa, podelila je svoje iskustvo rada sa muškarcima koji dolaze kod nje, a da pre toga nisu imali intiman odnos.

Život

Izvor: B92

Utorak, 20.02.2024.

08:19

Foto: Shutterstock/FETISH DELUXE

Prema njenim rečima, neki od klijenata su mladići koji su introvertne prirode ili nikada nisu bili u vezi, a majke ih šalju kako bi im pružile pozitivno iskustvo. Takođe, na ovaj način osiguravaju da se njihovo dete ne razočara kada se susretne sa drugom ženom.

Litl podržava ovakve napore majki, ali naglašava da je važno da su oba partnera saglasna i da mladići znaju šta mogu da očekuju - intiman odnos sa nepoznatom ženom. Ona ističe da, pored pružanja prijatnog seksualnog iskustva, pomaže muškarcima da razviju samopouzdanje i uči ih tehnikama zadovoljavanja žene.

"Mislim da je zaista korisno imati prvo iskustvo sa nekim ko je iskusniji, jer neće biti osuđivanja. Imam prilično dobar osećaj za to kako ih podstaći da se opuste. Primetila sam da ima puno muškaraca od 30, 40, čak i 50 godina koji su još uvek nevini. Neki od njih su preispitivali svoje prioritete i odlučili da dožive svoje prvo seksualno iskustvo", rekla je Litl. Litl tvrdi da neki muškarci koriste usluge seksualnih radnica zbog svojih sado-mazo seksualnih fantazija koje ne žele da podele sa partnerkama iz straha od osude. Ona apeluje na važnost otvorenog i iskrenog razgovora o seksualnim sklonostima unutar veza kako bi se izbegli nesporazumi i tajne želje mogle ispuniti na zdrav načinn.

"Zbog toga se muškarci povlače u seksualna utočišta, poput bordela. Tamo imaju priliku da ispune sebi te želje u društvu seksualnih radnica i da taje takve sklonosti od svojih partnerki. Ključno je da partneri otvoreno i iskreno razgovaraju o seksualnim sklonostima, a ne da prebrzo osuđuju interesovanja koja smatraju neuobičajenim. Istina je da većina ljudi ima neke sado-mazo želje i apsolutno je normalno da žele da zadovolje te porive", zaključila je ova žena, piše New York Post.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: