Život

Utorak, 20.02.2024.

21:30

Popravka zuba u Srbiji 250 dinara, pregled besplatan: O ovoj klinici bruje društvene mreže FOTO

Studenti pete godine na Stomatološkom fakultetuu Novom Sadu, rešili su da spoje korisno i povoljno.

Izvor: B92, Telegraf

Popravka zuba u Srbiji 250 dinara, pregled besplatan: O ovoj klinici bruje društvene mreže FOTO
Foto: stockfour/Shutterstock

Napravili su cenovnik čije cene se enormno male u poređenju sa ostalim ponudama, a zauzvrat dobijaju iskustvo koje im je i te kako potrebno.

Iako se u većini slučajeva, i sam pregled plaća, u ovom slučaju je to potpuno besplatno. Takođe, anestezija je svega 140 dinara, dok se crna plomba kreće od 250 do 960, a bela od 500 do 1.000.

Lečenje zuba po korenu kreće se od 500 do 600 dinara, a u ponudi imaju i skidanje kamenca kao i poliranje zuba. Ipak, na osnovu radnog vremena, lako se može ustanoviti da su studenti u pitanju, budući da rade svega tri sata, i to ponedeljkom, utorkom i četvrtkom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: