Aleksandra Prijović pohađala školu "Dr Franjo Tuđman": Išla na takmičenje iz hrvatskog jezika

Srpska pevačica Aleksandra Prijović, koja u poslednje vreme puni dvorane širom nekadašnje Jugoslavije, odrasla je u Hrvatskoj, gde je posebno vole.

Život

Izvor: B92, Jutarnji.hr

Ponedeljak, 19.02.2024.

15:05

Aleksandra Prijović pohađala školu
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naime, ona je detinjstvo provela u Belom Manastiru, a kako pišu hrvatski mediji, Aleksandra je pohađala osnovnu školu "Dr Franjo Tuđman", a takođe je i išla na takmičenje iz hrvatskog jezika. Ona je 2010. godine na tom takmičenju osvojila 50 bodova, te tako zauzela 5. mesto.

Poznato je da je pevačica bila odličan đak, ali joj je bilo teško u tom okruženju. Naime, pevačicu su vršnjaci iz škole bila ismevali dok se takmičila u "Zvezdama Granda", o čemu je ranije i govorila. "U školi su posle svakog mog nastupa donosili snimke i puštali ih. Smejali su se na sav glas, sve sam čula i videla. Verujte, srce mi se kidalo u tim trenucima", rekla je ranije Aleksndra Prijović.

Ove godine, tokom boravka u Belom Manastiru, Prijovićeva je posetila školu koju je pohađala, gde su je zaposleni dočekali sa buketom cveća. https://www.tiktok.com/@daliborkovac61/photo/7336566406596611361

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

104 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: