Život

Petak, 16.02.2024.

15:02

Princ Hari hoće da se pomiri sa porodicom? "Očeva bolest bi mogla da nas zbliži"

Britanski princ Hari izjavio je danas da bi bolest kralja Čarlsa mogla da zbliži britansku kraljevsku porodicu.

Izvor: Tanjug

Princ Hari hoće da se pomiri sa porodicom?
Foto: Profimedia

"Da, siguran sam. U svim ovim porodicama to vidim iz dana u dan - snagu porodice koja se okuplja", rekao je Hari za američku televiziju ABC, odgovarajući na pitanje da li bolest može da ujedini porodicu, prenosi Rojters.

Istakao je da "svaka bolest zbližava porodice".

Bakingemska palata je pre nešto manje od dve nedelje otkrila da je Čarlsu dijagnostikovan "oblik raka" i saopštila da će kralj odložiti javne angažmane do daljeg. Hari i njegova supruga Megan posvađali su se sa ostatkom kraljevske porodice, a 2020. godine su napustili kraljevske dužnosti i preselili se u Kaliforniju.

Uprkos tome, Hari je prošle nedelje otputovao u London gde je posetio britanskog kralja, nekoliko dana nakon što je javnost obaveštena o njegovoj bolesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

9 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

14 h

Podeli: