Život

Petak, 09.02.2024.

18:03

Za dva dana zaradila 140.000 dolara: "Tražili su mi da gazim žive bube" FOTO

Isla Mun, kanadska zvezda OnlyFans-a, koja je za dva dana zaradila onoliko novca koliko je ranije zarađivala za godinu dana, otkrila je najčudnije zahteve koje je dobijala od svojih pretplatnika.

Izvor: B92

Default images

Isla Mun je bila koordinator laboratorije i istraživač, studirajući psihologiju i neurologiju. Kao student radila je posao od pola radnog vremena i zarađivala svega 11.000-12.000 dolara godišnje, nakon čega je odlučila da otvori nalog na OnlyFans-u kako bi zaradila dodatan novac.

Posle viralnog videa na TikTok platformi Isla je zaradila godišnju platu za samo dva dana.

Kada je stekla slavu, Isla je postala jedna od najuspešnijih kreatorki na OnlyFans-u, i sada zarađuje čak 5 miliona dolara godišnje.
Odrekla se doktorata i usavršavanja u korist OnlyFans-a i to je bio uspešan potez.

“Bio mi je potreban novac i zbog toga sam odlučila da otvorim nalog na OnlyFans-u. Odrekla sam se se doktorata i daljeg školovanja i uopšte se ne kajem, Zadovoljna sam količinom novca koji zarađujem, a finansijska stabilnost mi je najbitnija i ovaj novac vidim dobrim načinom da zaradim za svoju budućnost. Možda otvorim i neku firmu, ko zna.”, rekla je Isla. Isla je ranije ispunjavala personalizovane zahteve svojih klijenata, ali je kasnije morala da prekine sa tim zbog ekstremnih zahteva.

“Zaista je bilo dosta bizarnih zahteva, kao što je jedenje gomile hrskavih palačinki i gaženje živih buba… na to nisam mogla da pristanem”, dodala je zvezda OnlyFans-a. .

Iako neki kreatori koriste veštačku inteligenciju za zahteve koje ne žele i ne mogu da ispune, Isla je rekla da je veoma oprezna kada je veštačka inteligencija u pitanju i da je to na neki način plašim "unilend."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: