Život

Utorak, 06.02.2024.

16:08

Afrikanka udata za Srbina pokazala kako pravi sarmu i oduševila javnost VIDEO

Jedna Afrikanka je postala senzacija na Internetu nakon što je počela da objavljuje snimke iz Srbije.

Izvor: B92

Afrikanka udata za Srbina pokazala kako pravi sarmu i oduševila javnost VIDEO
Foto: freeskyline/Shutterstock

Afrikanka Naledi živi u Srbiji sa suprugom Bojanom, a jednom prilikom je pokazala kako zavija sarme i time prikupila veliki broj pregleda na društvenim mrežama, a koliko je zanimljiva, govori i činjenica da su o njoj pisali i regionalni mediji.

"Specijalan ručak za Dan zaljubljenih. Zulu djevojka + srpska snaha", napisala je Naledi u opisu videa na društvenoj mreži. Dok je pravila sarmu, u pozadini su joj svirale pesme Zdravka Čolića.

"Bravo lepotice, prava si domaćica", "Bravo, super praviš sarme", "Bravo, sestro, samo napred", "Super si", pohvalili su je pratitelji u komentarima ispod objave.

Inače, ona i Bojan se znaju već deset godina, upoznali su se na kruzeru, a sada imaju dvoje dece, sina Nou i ćerku Neu.
@ladynaledy8 Valentines special lunch. Zulu girl + serbska Snajka =#zdravkocolic #sarma #foryoupageofficiall #fyp #justlove #justforfun #balkanfood #justforyou #❤️❤️❤️ ♬ original sound - ladyNaledi

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: