Život

Utorak, 06.02.2024.

16:08

Afrikanka udata za Srbina pokazala kako pravi sarmu i oduševila javnost VIDEO

Jedna Afrikanka je postala senzacija na Internetu nakon što je počela da objavljuje snimke iz Srbije.

Izvor: B92

Afrikanka udata za Srbina pokazala kako pravi sarmu i oduševila javnost VIDEO
Foto: freeskyline/Shutterstock

Afrikanka Naledi živi u Srbiji sa suprugom Bojanom, a jednom prilikom je pokazala kako zavija sarme i time prikupila veliki broj pregleda na društvenim mrežama, a koliko je zanimljiva, govori i činjenica da su o njoj pisali i regionalni mediji.

"Specijalan ručak za Dan zaljubljenih. Zulu djevojka + srpska snaha", napisala je Naledi u opisu videa na društvenoj mreži. Dok je pravila sarmu, u pozadini su joj svirale pesme Zdravka Čolića.

"Bravo lepotice, prava si domaćica", "Bravo, super praviš sarme", "Bravo, sestro, samo napred", "Super si", pohvalili su je pratitelji u komentarima ispod objave.

Inače, ona i Bojan se znaju već deset godina, upoznali su se na kruzeru, a sada imaju dvoje dece, sina Nou i ćerku Neu.
@ladynaledy8 Valentines special lunch. Zulu girl + serbska Snajka =#zdravkocolic #sarma #foryoupageofficiall #fyp #justlove #justforfun #balkanfood #justforyou #❤️❤️❤️ ♬ original sound - ladyNaledi

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: