Život

Četvrtak, 18.01.2024.

10:58

"Plejboj mi je uništio život" VIDEO

Bivša devojka Hju Hefnera izjavila je da joj je "Plejboj" uništio ceo život i prisetila se života u poznatoj vili.

Izvor: B92

Foto: Profimedia

Kendra Vilkinson (38) je imala samo 18 godina kada se uselila u Hefnerovu vilu, a on je bio stariji 60 godina od nje. Veza sa njim dovela je u centar pažnje i donela joj ulogu u svojevremeno popularnom rijalitiju "Girls Next Door". Međutim, taj deo života je za nju noćna mora.

"Morala sam da se suočim sa svojim "demonima", a Plejboj mi je uništio život", rekla je za magazin "Pipl."

Mnogi se pitaju zbog čega je rešila da bude Hefnerova ljubavnica sa tako malo godina, ali ona ističe da je koristila opijate i da je želela da se provodi, a sada se i sama preispituje zašto je to učinila. Takođe, počela je da se gadi svog tela, ali sada radi na poboljšavanju mentalnog stanja.

"Drogirala sam se sa samo 15 godina. Puno sam pila. Bila sam tamo da bih uživala, da budemo realni, a ne zbog toga da mi Hefner bude dečko. Sada sebi postavljam gomilu pitanja: Zašto sam imala odnos sa Hjuom u tim godinama? Zašto sam to učinila? Zašto sam uopšte otišla u vilu? Zašto sam seks simbol? Zašto sam se ofarbala u plavo? Zašto sam to učinila? Zašto?. Još uvek tražim odgovore na ta pitanja, ali se fokusiram na opuštanje", rekla je bivša Plejboj zvezda. Sada je spremna da ponovo pronađe ljubav i počinje da se oseća dobro u svojoj koži.

"Pre godinu dana sam se stidela svog tela, a sada se osećam, prelepo. Kako sam izašla iz "začaranog kruga" mogu da se posvetim svojoj porodici i ponosna sam na sebe", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: