Život

Četvrtak, 18.01.2024.

14:57

Ova manekenka dobija 20 ponuda za brak mesečno, ali postoji problem VIDEO

Leksi Lav, bikini manekenka, zna kako da zavede muškarce i mesečno dobije 20 predloga za brak te zaradi oko 27.000 evra.

Izvor: B92

Default images

Sa besprekornom lepotom, neverovatnom figurom i velikim znanjem koje obuhvata 30 jezika, Leksi šarmira muškarce. Lako se prilagođava njihovim ličnostima i željama i nakon komunikacije sa njom ostaju bez daha. Međutim, tu postoji neka "kvaka".
Naime, Leksi Lav je virtuelna devojka, proizvod veštačke inteligencije. Programirana je da šalje tekstualne i glasovne poruke, uključujući i "nestašne fotografije". Iako je postala jedna od najpopularnijih devojaka širom sveta na društvenim mrežama i privukla "hiljade" obožavalaca, oni nikada neće moći da je upoznaju, već će biti samo njihova "tipa patnja". Mnogi kažu da su zbunjeni i da imaju osećaj da je ona stvarna. .

Osnivači "Foki AI" opsuju Leksi kao savršenu devojku.

"Ovakvi modeli menjaju način komunikacije sa veštačkom inteligencijom i razbijaju sve granice u komunikaciji sa ljudima, ona je stvarna", kaže Sem Emara, izvršni direktor Foki AI, prenosi "Dejli Star".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se haos: Evakuisano 800.000 ljudi

U Bangladešu je evakuisano gotovo 800.000 ljudi iz ugroženih područja pred dolazak jakog ciklona koji se formirao iznad Bengalskog zaliva, saopštilo je Ministarstvo za vanredne situacije te zemlje.

12:28

26.5.2024.

1 d

Podeli: