Život

Sreda, 06.12.2023.

17:06

Lepoj Breni u Hrvatskoj uspelo ono što nikad nikome nije: "Od srca hvala dragoj publici"

Muzička legenda Lepa Brena uspela je da uradi ono što niko do sada nije uradio na ovim prostorima – rasprodala je zagrebačku Arenu za samo jedan dan, tačno godinu dana pre koncerta.

Izvor: Jutarnji.hr

Lepoj Breni u Hrvatskoj uspelo ono što nikad nikome nije:
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Pre svega, od srca hvala dragoj publici koja je bila uz mene, ne samo sada već svih ovih godina moje karijere. Zaista sam oduševljena, u vašu čast napraviću spektakl koji će se pamtiti, i to ne samo jedno veče. Vidimo se u Zagrebu 7. decembra sledeće godine", poručila je legendarna pevačica svojim fanovima i čvrsto odlučila da ispuni to obećanje.

Lepa Brena niže uspehe na svim poljima.

U bogatoj karijeri muzičke dive, koja traje više od četiri decenije, može se pohvaliti najizvođenijim koncertima u regionu, najprodavanijim albumima, prepunim stadionima i arenama, pa ne čudi što se uvek traži ulaznica više za njene koncerte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: