Život

Utorak, 05.12.2023.

14:50

"Pričali su i da izgledam kao konj": Glumac iskren nakon pitanja o izgledu VIDEO

Tokom nedavnog intervjua sa CNN-ovim voditeljem Krisom Volasom, glumac Adam Drajver je upitan o svom izgledu.

Izvor: index.hr

Foto: Profimedia

Naime, voditelj je konstatovao da Adam "ne izgleda kao tipična filmska zvezda“ i pitao ga je da li mu je to pomoglo ili ometalo njegovu karijeru u Holivudu. Glumac je izgledao kao da je zatečen pitanjem, ali je odgovorio:

"Izgledam kako izgledam. Ne mogu to da promenim, pa mi je to pomoglo."

"Njujorker me je takođe nazvao glumcem sa konjskim licem. Sećam se da sam čitao jednog recenzenta koji je rekao: 'Njegov agent verovatno ne zna da li da ga stavi u film ili derbi u Kentakiju.' Dakle, ako verujete u dobru stvar, morate verovati i u lošu stvar. Trudim se da ništa ne upijam", dodao je on.

Glumčevi fanovi su ubrzo na društvenim mrežama kritikovali Volasa, koji je napustio Foks njuz posle 18 godina u decembru 2021.

„Ovaj tip koji intervjuiše Adama Drajvera je neka vrsta smeća?“, bio je tek jedan od komentara.

„Kris Volas ima hrabrosti da kaže nešto o izgledu Adama Drajvera“; „Muškarci poput Krisa Volasa izgledaju kao kornjače i gledaju zgodne devojke poput Adama Drajvera i govore im u lice 'zašto ne izgledaš kao Robert Redford' i to zaista pokazuje koliko su je**no glupi", rekao je drugi fan novinara.

„Kris Volas ima smelosti da kaže nešto o izgledu Adama Drajvera, i dokle god izgleda onako kako izgleda, to je jeb**o ludo“, rekao je drugi obožavalac, proprativši komentar fotografijom Volasa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: