Glumica iz "Igre prestola" se pojavila u emisiji i oduševila sve izgledom, ljudi su zapanjeni VIDEO

Ona je predvodila "šetnju srama" u kultnoj sceni sa Sersei.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 03.12.2023.

08:46

Glumica iz
Foto: ProfimediaÈuven

Hana Vadington je glumica koja je zapalila društvene mreže, samo par minuta nakon što je počelo njeno gostovanje u američkom tok šou programu.

Britanska glumica oduševila je gledaoce u studiju i kraj malih ekrana kada se pojavila u uskoj, plavoj haljini, a ono što je posebno šokiralo sve na društvenim mrežama je činjenica da gledju u Septu Unelu!

Ljubitelji serije “Igra prestola” pamte je kao monahinju i požrtvovanu sledbenicu Vrapca i Vere sedmoro, koja je pratila golu kraljicu Sersei tokom šetnje srama.

"Ljudi, nemoguće da je ovo ona ista iz 'Igre prestola'", glasio je samo jedan u moru sličnih komentara. Pogledajte: Hana je vrlo poznata po svom radu na televiziji, a imala je uloge u serijama "Coupling", "Footballers’ Wives", "My Family", "Benidorm", "Partners In Crime" i filmovima "Jadnici" i "Hokus pokus", a gledali smo je i kao voditeljku Pesme Evrovizije.

Pogledajte kako je izgledala u kultnoj sceni:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant se oglasio: Spremamo se za rat

Francuska mornarica se priprema za potencijalne vojne operacije usred sve većeg rizika od oružanog sukoba, rekao je komandant francuske borbene grupe nosača admiral Žak Malar.

14:21

11.4.2024.

1 d

Podeli: