Plaši se da će joj ovo biti poslednji Božić: Glumica vodi bitku sa opakom bolešću, otkrila detalje

Linda Nolan, pevačica i glumica irskog porekla, kojoj je po drugi put dijagnostikovan tumor dojke 2017, podelila je srceparajuće vesti o borbi koju vodi sa neizlečivom bolešću.

Život

Izvor: Kurir

Subota, 02.12.2023.

15:48

Default images

Prvi put joj je dijagnostikovan 2005. nakon čega je operisana, i neko vreme bila zdrava sve dok joj se 2017. bolest nije vratila, i proširila na jetru i mozak.

Ova poznata Tv ličnost se u emotivnom intervjuu otvorila o tome koliko malo vremena joj je možda ostalo, pa priznala da bi joj ovaj Božić možda bio poslednji.

U razgovoru za Woma nagazin, izjavila je:

"Kada se probudim, trudim se da razmišljam da je to još jedan dan u kome mogu da uživam, a ne da je jedan dan bliže...

Ponekad je teško, ali nikad ne želim da rak pobedi. Ponekad skliznem niz zid i isplačem oči, jer imam loš dan, ali 99 posto vremena sam dobro", navela je i dodala
"Božić će biti ekstra poseban, jer ne znam da li ću ga videti sledeće godine. Definitivno je sve dirljivije."

Linda je ranije govorila da se suočila sa gubitkom pamćenja usled bolesti, te da nije mogla da se seti imena ćerke svog brata.

"Morala sam da ih pitam kako se zove Kolinova ćerka, moja bratanica."

Linda je bila u braku sa Brajanom Hadsonom od 1981. do 2007. ali nema dece, i jednom prilikom je izjavila da joj za tim najviše žali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: