Žena uhvatila muža u prevari usred crkve: Nije skrivala bes VIDEO

Društvenom mrežom Iks (X, bivši Tviter) proširio se klip u kom se vidi da je čovek, čiji je identitet i dalje nepoznat, umesto devojke, u crkvu poveo ljubavnicu, zbog čega je nastao neviđeni skandal.

Život

Izvor: B92

Utorak, 14.11.2023.

11:14

Default images

Kada je shvatila gde joj se dečko nalazi, devojka iz Brazila ga je izvela iz crkve i fizički napala, zbog čega je uznemirila vernike koji su u tom trenutku prisustvovali misi.

Malo je reći da je prevarena devojka napravila skandal za vreme mise, a tamošnji mediji ne prenose još uvek imena aktera skandala.

Takođe se ne zna ko je mladić koji je došao u crkvu u trenutku kada je razjarena devojka ušla u crkvu, a on vikao naočigled svih prisutnih vernika.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-zapisu u nastavku teksta:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: