Skandal na danskom dvoru: Prestolonaslednik varao ženu sa rijaliti zvezdom? FOTO

Ovih dana danska princeza Meri, po navodima tabloida, proživljava pravu dramu.

Život

Izvor: dailymail.co.uk

Četvrtak, 09.11.2023.

10:36

Skandal na danskom dvoru: Prestolonaslednik varao ženu sa rijaliti zvezdom? FOTO
Foto: Profimedia

Naime, tokom posete Felipea VI i kraljice Leticije, skandal je zatresao danski dvor. Princ Frederik, muž princeze Meri, optužen je za preljubu.

Iako se na Merinom licu ne ocrtavaju nikakve emocije, na fotografijama se vidi određena distanca između nje i Frederika, koja u prošlosti nije bila primetna. Pre samo nekoliko dana časopis "Lecturas" objavio je fotografije danskog prestolonaslednika sa meksičkom rijaliti zvezdom Henovevom Kazanovom.

Atraktivna plavuša i Frederik "uhvaćeni" su u Madridu, gde su prisustvovali izložbi legendarnog umetnika Pabla Pikasa. Slavna Meksikanka je ubrzo demantovala glasine o aferi i okarakterisala ih kao "zlonamerne" i neistinite.

Henoveva, bivša snaha španske vojvotkinje od Albe, za magazin "Hola!" opovrgla je bilo kakvu romantičnu povezanost sa danskim princem.

"Svaka izjava ovog tipa ne samo da nema veze sa istinom već lažno predstavlja činjenice na zlonameran način. Ovo je već u rukama mojih advokata koji će se pobrinuti za odgovarajuće korake kako bi zaštitili moje pravo na čast, istinu i privatnost", rekla je ona.

Prestolonaslednik Frederik navodno je posetio Španiju kako bi uživao u umetničkim izložbama, flamenku i novim restoranima. Navodno je planirao da prisustvuje Pikasovoj izložbi sa zajedničkim prijateljem njega i Henoveve, ali je taj muškarac u poslednjem trenutku morao da odustane od ovog događaja, te je zamolio ovu Meksikanku da krene umesto njega.

Nakon što su Henoveva i Frederik posetili izložbu, prošetali su parkom El Retiro, a potom su večerali u jednom prestižnom restoranu.
I dok se danski kraljevski par nije oglašavao o ovim navodima i prevari, a Henoveva ih demantuje, stručnjaci za govor tela tvrde da fotografije ipak otkrivaju određene probleme u braku princeze Meri i Frederika.

Navodno oboje "izbegavaju kontakt očima", a princeza izgleda kao da drži distancu i pomalo napeto, dok princ deluje kao da nije siguran kakav stav treba da zauzme prema svojoj ženi. Džudi Džejms, stručnjak za govor tela, za "Femail" dalje navodi da se Meri "nestrpljivo igra burmom" i drži pomalo nadmeno, iako je jasno da stiska vilicu usled napetosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant se oglasio: Spremamo se za rat

Francuska mornarica se priprema za potencijalne vojne operacije usred sve većeg rizika od oružanog sukoba, rekao je komandant francuske borbene grupe nosača admiral Žak Malar.

14:21

11.4.2024.

1 d

Podeli: