Život

Nedelja, 10.09.2023.

09:23

Džejmi Foks se vratio na posao: "Od prvog minuta na setu se smejao sa ekipom"

Glumac Džejmi Foks (55) se oporavlja od medicinskih komplikacija koje je nedavno imao i ponovo je na poslu.

Izvor: 24sata.hr

Džejmi Foks se vratio na posao:
Foto: EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Kako prenosi People, glumica Kristen Radford Tom radila je sa njim na reklami za BetMGM i rekla da je glumac @ljubazan, skroman i duhovit“.

Opisala ga je kao 'kuglupunu energije'. Otkrila je i da joj je rad sa njim bio izuzetno prijatan, te da je glumac otvoreno razgovarao sa svim članovima ekipe.

"Koliko god da je bio privatan, bio je otvoren u svojoj situaciji, a da nam nije rekao šta se tačno dogodilo. Bio je fin. Bio je zabavan. Njegova sposobnost improvizacije je bez premca. Ceo set se smejao njegovim šalama. Talentovan je na najprirodniji mogući način", rekla je Kristen.

Kreativni direktor 72andSunny, Geno Burmester, rekao je za People da je Džejmi uvek donosio svoju harizmatičnu energiju.

"Od prvog minuta na setu se smejao i šalio sa ekipom. Uvek je uključen, čak i kada je kamera isključena. On je ostatku ekipe ispričao najbolje priče koje su ikada čuli, a njegove imitacije su bile savršene", rekao je on.

Glumac je u aprilu završio u bolnici i nikada nije otkrio šta mu se zapravo desilo. Njegova ćerka Korin rekla je tada fanovima da je imao 'medicinsku komplikaciju', ali Džejmi i ona nikada nisu razjasnili o čemu se radi. Tokom boravka u bolnici, o njegovom stanju se znalo vrlo malo.

"Prošao sam kroz nešto što sam mislio da nikada neću. Znam da su mnogi čekali i hteli da čuju vesti, ali da budem iskren, nisam želeo da me niko vidi takvog", rekao je Džejmi po izlasku iz bolnice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: