Život

Četvrtak, 07.09.2023.

20:47

Leonardo Dikaprio uhvaćen kako se ljubi sa udatom manekenkom VIDEO

Američki glumac Leonardo Di Kaprio (48) navodno je uhvaćen kako se strasno ljubi italijansku manekenku Vitoriju Cereti (25), koja je udata.

Izvor: DailyMail

Leonardo Dikaprio uhvaćen kako se ljubi sa udatom manekenkom VIDEO
Foto:Shutterstock/Andrea Raffin

Snimak i fotografije objavio je Dejli mejl, a možete ih pogledati OVDE.

Glumac i manekenka navodno su se zabavljali do ranih jutarnjih sati u jednom klubu na Ibici, a prethodno su zajedno primećeni na Filmskom festivalu u Kanu i Los Anđelesu.

Ceretijeva je od maja 2020. udata za italijanskog di-džeja Matea Milerija (35). Kako bračni par nije viđen zajedno od decembra, nije poznato da li su se u međuvremenu razveli, iako manekenka i dalje ima njihove zajedničke fotografije na svom Instagram profilu.

Ona je godinama bila model velikim svetskim dizajnerima kao što su Alekander Mekvin i Versaće, a sastanci sa glumcem brzo su podstakli glasine o mogućoj vezi.

Pre toga su ga povezivali sa manekenkom Džidži Hadid (28), ali sudeći po njegovim novim avanturama, čak su i te glasine bile prolazne.

Kratkim vezama, glumac je postao predmet sprdnje na internetu, gde se razvila teorija da odbija da izlazi sa devojkama starijim od 25 godina, pa da zbog toga nije uspeo ni sa Hadid. Na društvenim mrežama brzo su se pojavili komentari da će i ova romansa biti kratkog veka, jer Cereti sledećeg maja slavi 26. rođendan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: