Džejmi Foks prvi put u javnosti nakon misterioznih "zdravstvenih komplikacija" VIDEO

Čini se da se glumac Džejmi Foks oporavlja nakon misterioznih "zdravstvenih komplikacija" koje je imao u aprilu.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.07.2023.

13:53

Džejmi Foks prvi put u javnosti nakon misterioznih
Foto: Profimedia

Naime, on je viđen prvi put u javnosti još od aprila, kada je bio hospitalizovan. Na snimku koji je objavio TMZ, Foks se smeška i pozdravlja paparace dok krstari rekom u Čikagu. Za ovaj izlazak 55-godišnji glumac odlučio se za potpuno crnu odeću, a sa njim je bilo još dvoje ljudi.

Foks još uvek u javnosti nije govorio o svojim zdravstvenim problemima. 12. aprila je završio u bolnici, a vest je na društvenim mrežama objavila njegova najstarija ćerka Korin.

"Želeli bismo da podelimo sa vama da je moj otac Džejmi Foks juče doživeo zdravstvene komplikacije. Na sreću, zbog brze intervencije i odlične medicinske nege, on je već na putu oporavka", napisala je tada.

U vreme kada se razboleo, izvor blizak glumcu otkrio je da je Foksovo stanje bilo "dovoljno ozbiljno" da je cela njegova porodica doletela da bude uz njega. Pre medicinske intervencije snimao je film "Povratak u akciju” sa Kameron Dijaz. Glumica je nastavila da snima neke od scena sa Foksovim dvojnikom dok je glumac hospitalizovan, a još se ne zna za kada je zakazan njegov povratak na set.

Član glumčeve porodice otkrio je prošlog meseca da je tajnost oko njegovog zdravstvenog stanja izazvala zabrinutost za njegovu buduću karijeru, kao i da je budućnost filma "Povratak u akciju” upitna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: