Život

Utorak, 23.05.2023.

14:21

"Za slobodarsku i slobodnu Srbiju": Marko Kešelj pozvao na skup 26. maja

Bivši košarkaš Marko Kešelj pozvao je sve da se pridruže skupu "Srbija nade" do kojeg je ostalo još samo tri dana, a koji će biti organizovan na platou ispred Narodne skupštine u 19h.

Izvor: B92

Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

"Za ujedinjenu, slobodarsku i slobodnu Srbiju. Vidimo se", napisao je Kešelj na svom Instagram nalogu.

Veliki broj javnih ličnosti iz sveta estrade, sporta, mode i mnogih drugih branši najavio je dolazak na skup "Srbija nade" kako bi pokazali da imamo samo jednu zemlju, za koju treba da se borimo.
Foto: Instagram/printscreen/Marko Kešelj
Predsednik Aleksandar Vučič pozvao je sve građane Srbije da se ujedine kako bismo sačuvali našu zemlju od onih koji žele da je uruše. "Pozivamo sve građane Srbije da 26. maja, dan uoči velikih i važnih odluka za Srbiju pozovemo ljude u odbranu slobodarskih, demokratskih vrednosti naše Srbije da dođu na najveći skup ikada održan u Srbiji. Održaćemo ga ispred Narodne skupštine ili na Trgu Republike u Beogradu 26. u poslepodnevnim satima. Pozivamo sve ljude koji žele dobro Srbiji, koji žele da sačuvamo Srbiju, da je odbranimo od onih koji bi da je uruše i da je unište po svaku cenu i da pokažemo na miran, dostojanstven, ponosan i demokratski način da Srbiju niko ne može da oduzme njenim građanima. Živela Srbija, videćemo se 26. maja na platou ispred Narodne skupštine", kazao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

154 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: