Život

Sreda, 22.03.2023.

09:48

Kijanu Rivs na ivici suza: Ne miri se sa gubitkom VIDEO

Na premijeri filma u Kineskom pozorištu TCL u Los Anđelesu, Kijanu Rivs i ostala ekipa ostvarenja "Džon Vik 4" odali su poštu pokojnom kolegi Lensu Rediku, tako što su nosili plavu traku na svojoj odeći, jer to bila Lensova omiljena boja.

Izvor: B92

Kijanu Rivs na ivici suza: Ne miri se sa gubitkom VIDEO

Redik, koji je u filmu "Džon Vik 4" glumio lik Harona, preminuo je u 60. godini u svom domu u Studio Sitiju u Kaliforniji, nekoliko dana pre premijere u Njujorku.

S obzirom na to da je cela ekipa davala intervjue novinarima koji su prisustvovali premijeri, Kijanu Rivs je potpuno otvoreno, sa tugom i suzama u očima, govorio o svom pokojnom kolegi Rediku.

"Samo da budem u njegovom svetlu i da dobijem priliku da radim sa njim, ceniću to do kraja života. Imao je takvu strast prema svom poslu i svom zanatu. Bio je milostiv. Imao je dostojanstvo postojanja", rekao je Kijanu Rivs o Lensu Rediku.

Kijanu je sve vreme tokom davanja intervjua imao spušten pogled, koji je u jednom trenutku podigao, kada smo imali prilike da vidimo da su mu oči pune suza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: