Život

Utorak, 21.03.2023.

10:11

Glumica hitno odvedena na psihijatriju: Ostaje na posmatranju FOTO

Nekadašnja zvezda Amanda Bajns smeštena je na psihijatrijski deo nakon što je gola lutala ulicama Los Anđelesa, saznaje TMZ.

Izvor: index.hr

Glumica hitno odvedena na psihijatriju: Ostaje na posmatranju FOTO
Foto: Profimedia

Glumica je uhvaćena kako šeta potpuno gola ulicama Los Anđelesa.

Ona je, kako se navodi, u jednom trenutku mahnula vozaču, i rekla mu da je "prolazi psihotična epizoda", a zatim je sama pozvala policiju, prenosi TMZ.

Oni su ubrzo došli i odveli je u stanicu, a eksperti za mentalno zdravlje su joj odredili zadržavanje na psihijatriji koje obično traje do 72 sata, ali može biti produženo ukoliko je potrebno.

Glumica je trebalo u subotu da se pojavi na jednom događaju, ali je izostala zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Amanda se proslavila ulogom u filmu "Ona je muško" i emisiji "Amanda šou". Kasnije je otkriveno da boluje od bipolarnog poremećaja, a onda je starateljstvo nad njom prepušteno drugima na osam godina. Starateljstvo je ukinuto pre nepunih godinu dana, a glumica je sve vreme imala veliku podršku svojih roditelja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina "da", Srbija "ne"

Ukrajina i Moldavija, po ubrzanoj proceduri i preskačući uobičajeni vozni red, danas počinju pristupne pregovore sa Evropskom unijom.

8:05

25.6.2024.

12 h

Svet

Orban "uvalio kosku" Beogradu?

Mađarski premijer Viktor Orban pohvalio je planove nemačke vlade koja ispituje mogućnost da se procedure za odobravanje azila obavljaju u zemljama koje nisu članice Evropske unije.

9:48

24.6.2024.

1 d

Podeli: