Život

Nedelja, 05.03.2023.

18:53

Danijel Krejg prvi put o životu pre uspeha i slave: "Bio sam prisiljen da kradem"

Britanski glumac je za "Rolling Stone" ispričao da je u mladosti bio prisiljen da krade hranu iz supermarketa, a pored toga, progovorio je i o ostalim teškim trenucima sa kojima se borio u mladosti.

Izvor: vecernji.hr

Danijel Krejg prvi put o životu pre uspeha i slave:
Foto: EPA-EFE/Luis Millan

Glumca Danijel Krejga mnogi pamte po ulozi Džejmsa Bonda, a on je otkrio kako je pre nego što je postao slavan jedva preživljavao.

Britanski glumac je za "Rolling Stone" ispričao je da je u mladosti bio prisiljen da krade hranu iz supermarketa. Rekao je kako su jednom prilikom on i njegova tadašnja devojka skovali ludi plan da ukradu zamrznutu patku iz jednog supermarketa.

"Bio sam prisiljen da kradem. Ukrao sam patku, a ona ju je stavila ispod svoje majice, pretvarajući se da je trudna", ispričao je i dodao da to nije toliko strašno i da supermarketi "mogu da priušte sebi gubitak jedne ili dve patke".

"Inače, krao sam samo u poznatijim supermarketima koji su to mogli da priušte. Želim da se to razjasni. Ali, znaš, nismo imali da jedemo, a morali smo da se prehranimo", rekao je poznati glumac.

Inače, Krejg je sa 16 godina napustio školu i preselio se u London kako bi postao glumac. Nakon nekog vremena počeo je da dobija manje TV uloge, ali nije zarađivao dovoljno da bi mogao sebi da priušti luksuzan život.

"Ono malo što bih zaradio, potrošio bih na pivo i dimljeni losos, a za večeru sam obično jeo pileći ili goveđi paprikaš", ispričao je glumac i dodao kako je ponekad izbegavao plaćanje stanarine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: