Život

Utorak, 24.01.2023.

10:46

Oglasila se PETA zbog haljine Kajli Džener: Njihov stav ostavio javnost u šoku

Influenserka, preduzetnica i mlada bogatašica Kajli Džener nedavno je prisustvovala Nedelji mode u Parizu, gde je pažnju javnosti privukla njena crna odevna kombinacija, preciznije rečeno, detalj na ramenu haljine.

Izvor: 24sata.hr

Oglasila se PETA zbog haljine Kajli Džener: Njihov stav ostavio javnost u šoku
Foto: Profimedia

Kajli Džener se pojavila na crvenom tepihu u crnoj haljini na kojoj je imala pričvršćenu lavlju glavu, a nakon što se našla na meti kritika zbog haljine, oglasila se i poznata organizacija za zaštitu životinja.

Kajli Džener je zbog lavlje glave pričvršćene na crnu haljinu izazvala brojne pozitivne komentare od PETA-e, najpoznatije svetske organizacije za zaštitu životinja.

"Kajlin izgled slavi lepotu lavova i može biti izjava protiv lova na trofeje, u kojem se porodice lavova razdvajaju kako bi se zadovoljio ljudski egoizam", komentarisala je za TMZ Ingrid Nevkirk, predsednica organizacije PETA.

Ingrid je dodala i da takve životinjske glave samo pokazuju da gde ima volje, ima i načina (šta god to značilo).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: