Život

Sreda, 11.01.2023.

18:40

Preminula Tatjana Patic

Tatjana Patic, supermodel koja je bila članica slavne petorke s Naomi Kembel, Sindi Kraford, Lindom Evangelistom i Kristi Turlington preminula je u 57. godini. Vest o smrti potvrdio je njen agent, a još nema detalja o uzroku.

Izvor: vecernji.hr

Preminula Tatjana Patic
Foto: Profimedia, Landmark Media

Tatjana je proglašena jednom od najljepših žena na svetu, a dobila je i titulu najmisterioznijeg modela. Naime iz javnosti je odlučila da se povuče kako bi se posvetila porodičnom životu, te je prezirala dane svoje najveće slave. Ipak, manekenstvom se bavila sve do 2019. godine, kada je prošetala pistom za brend Etro u Milanu.

"Nikada nisam prodala svoju dušu", kazala je u intervjuu 2020.

Tatjana Patic bila je tajanstveni model 90-ih, svoju karijeru brzo je okončala: "Nisam prodala dušu"

Tatjana je inače rođena Nemačkoj, a odrastala je u Švedskoj. Manekenstvom je počela da se bavi kada je imala 17 godina. Bila je na naslovnicama više od 200 najprestižnijih časopisa. Mnogi će je se setiti i iz spota Džordža Majkla za pesmu "Freedom".

Manekenka je bila i braku s preduzetnikom Džejsonom Džonsonom od 2009. do 2009. godine. Ima sima Džonaha, koji nosi njeno prezime.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

11 h

Podeli: