Nikad besnija Karleuša: "Bosanski mediji su sami zaključili da su im sugrađanke brkate"

Pevačica Jelena Karleuša reagovala je na natpise bosanskih medija o tome da je uvredila žene iz njihove zemlje.

Život

Izvor: Klix

Četvrtak, 01.12.2022.

09:18

Nikad besnija Karleuša:
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Moram da reagujem. Razni bosanski mediji i portali objavili su bizarnu laž da sam žene iz Bosne nazvala "brkatim" itd. Ja tako nešto nikada nisam rekla ili napisala za žene iz Bosne. Nikada. Bosanski mediji su sami zaključili da su im sugrađanke brkate (?!) i time ih uvredili, pripisujući te reči meni", napisala je na Instagramu.

Zatim je navela da prekida saradnju sa njihovim medijima i dodala da postoji mogućnost da više tamo neće pevati.

"Zbog ovakvih laži i izazivanja nepotrebne mržnje prema jedinoj osobi koja je uvek bila otvoreni prijatelj ljudi iz Bosne, nikada više neću dati izjavu ni za jedan bosanski medij. Budu li se laži nastavile, u Bosni više neću ni nastupati", zaključila je Jelena.

Podsećamo, Karleuša je stala u odbranu modnog brenda Balensiaga, koji je u centru skandala zbog promovisanja pedofilije. Između ostalog, u objavi je spomenula žene iz BiH.

"Ali ovaj Instagram napad na ljude koji nose Balenciagu od strane brkatih seljanki iz kojekakvih domaćih pi*kovaca mi je apsolutni hit! Seljanka u sindži je konačno smislila kako da olakša sebi bol zbog činjenice da visoku modu može da gleda samo na slici pa se uhvatila za Balensiagu kao da su je dizajneri lično silovali u njenom selu i to tašnicom, čizmicom i minđušama! Alo, bre, nedepilirane i neokupane ljanke, kakve veze ima dizajnerski tim Balensiage, moda, tašne, cipele i odeća sa nekim indijancem iz marketinga, koji je zas*ao i koga su odmah otpustili i tužili", napisala je.

Dodala je da su se Balensiagom naročito našle pogođene ženske osobe iz Bosne.

"Samo mi one pišu uvrede u dm-u jer imam Balenciaga stvari. Izgleda da je Balenciaga baš imala veliki uticaj na živote žena u Bosni čim ih je sve ovo sa Balensiagom tako lično pogodilo. Jbt, nisam znala da je ovaj brend toliko bitan i zastupljen u Bosni. Šta će sad Bosna bez Balensiage ja ne znam, ali se molim za sve da što brže izađu iz ovog teškog perioda", poručila je sarkastično Karleuša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: