Život

Četvrtak, 29.09.2022.

12:33

Od obuke do posla za 30 dana: Besplatne akreditovane TEFL/TESOL obuke za predavače engleskog jezika

Program TEFL/TESOL obuke ima za cilj da se obučavanjem onih koji govore engleski jezik ili imaju želju da ga nauče, zaposle nezaposlena lica i promeni obrazovni status i životni standard siromašnih. Finansiran od strane evropskog centra za obrazovanje, projektom ce biti obuhvaćen akreditovani TEFL/TESOL kurs, neophodna literatura, kao i polaganje i izdavanje međunarodno priznatog sertifikata i licence za predavača engleskog jezika.

Izvor: B92

Od obuke do posla za 30 dana: Besplatne akreditovane TEFL/TESOL obuke za predavače engleskog jezika
Foto: Promo

Ovaj program je od velikog značaja zbog mogućnosti brzog zaposlenja u odnosu na druge poslove. Primljeni kandidat će nakon polaganja i dobijanja sertifikata dobiti titulu licencirani TEFL/TESOL predavač engleskog jezika i moći će da se bavi poslom predavanja engleskog jezika u više od 100 zemalja sveta i više od 10.000 škola. Ujedno će dobiti kontakte poslodavaca, pomoć i podršku prilikom zaposlenja i kompletan vodič o visini zarade u svakoj zemlji.

Gde će se održavati obuke?

Obuke će biti organizovane online, kao i u svim gradovima, školama, kulturnim i obrazovnim institucijama koje se budu uključile u ovaj program i omogućile nam dolazak i rad u učionici.

Zato pozivamo škole, nevladine organizacije, kulturne institucije, da se uključe u ovaj projekat i apliciraju za organizaciju ovih obuka.

Za koga su TEFL kursevi besplatni?

Pravo na besplatnu TEFL/TESOL obuku i izdavanje međunarodno priznatog sertifikata imaju sva lica koja govore engleski jezik na minimalnom B1/B2 nivou. Socijalno ugrožena lica ne plaćaju ništa dok ostala lica ne plaćaju obuku, ali su u obavezi da plate upisninu i sami finansiraju troškove polaganja ispita i izdavanje međunarodno priznatog sertifikata. Sve informacije potražite na website-u www.elroischool.com

Kriterijumi I način prijave

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Hrvatske.

Kriterijumi koje kandidati treba da ispune kako bi učestvovali u obuci za TEFL predavače:

- Da budu stariji od 18 godina

- Da imaju završenu srednju školu

- Da govore engleski jezik na minimalnom B1/B2 nivou

Prijaviti se možete pozivom na broj telefona

064/ 370 26 61 od 10:00 h do 17:00 h

slanjem podataka na viber-u: 063/11 11 032 (ime i prezime, sa naznakom za TEFL obuku i kontakt telefon)

ili popunjavanjem formulara na stranici http://www.elroischool.com/Besplatna%20priprema%20za%20polaganje%20TEFL%20ispita.htm

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: