Život

Petak, 23.09.2022.

17:49

Hari se posvađao sa Čarlsom zbog Megan, kralj je bio jasan: "Ona nije dobrodošla"

Princ Hari se na dan smrti kraljice Elizabete posvađao sa svojim ocem kraljem Čarlsom.

Izvor: klix.ba

Hari se posvađao sa Čarlsom zbog Megan, kralj je bio jasan:
Foto: Profimedia

Naime, Hari je odbio večeru s kraljem Čarlsom i princom Vilijamom u Balmoralu nakon svađe s ocem na dan kad je umrla kraljica Elizabeta II.

Čarls je navodno zabranio Harijevoj supruzi Megan Markl da se toga dana pridruži ožalošćenoj kraljevskoj porodici jer to nije prikladno.

"Čarls je rekao Hariju da nije ispravno da Megan bude u Balmoralu u takvo važno i tužno vreme", rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici.

Kako izvor tvrdi, rečeno mu je da u Balmoralu neće biti ni Kejt Midlton.

Kralj Čarls se plašio oca i bio gladan Elizabetine ljubavi: Ubili su mu ujaka kog je obožavao

"Naglašeno mu je da se ni Kejt neće pojaviti tamo, a i da bi bilo bolje da su prisutni zaista ograničeni na najužu porodicu. Čarls je time vrlo, vrlo jasno rekao da Megan neće biti dobrodošla", dodao je izvor.

Britanski mediji pišu da je zbog te svađe Hari verovatno propustio let kojim su prinčevi Vilijam, Endru i Edvard stigli u Škotsku. Nakon toga Hari je navodno odbio da večera s Čarlsom, Vilijamom i Kamilom te je jeo s vojvodom od Jorka i grofom i groficom od Veseksa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Podeli: