Život

Utorak, 20.09.2022.

08:26

Hari je imao molbu za Vilijama, ali brat ga nije udostojio ni rečenice – otkriveno šta mu je tražio

Na jučerašnjoj službi u kapeli Svetog Đorđa u Vindzoru posle cermonije u Vestminsterskoj opatiji, desio se kratak razgovor braće Vilijama i Harija. Kako prenose strani mediji, Hari je imao molbu za Vilijama, a čitac sa usana je otkrio šta je to mlađi princ tačno hteo.

Izvor: B92

Hari je imao molbu za Vilijama, ali brat ga nije udostojio ni rečenice – otkriveno šta mu je tražio
Foto: Profimedia

Dok je princ Vilijam stajao na ulazu u prvi red, princ Hari ga je upitao: "Da prođemo prvi?".

Vilijam je ugledao svog brata i samo klimnuo glavom, pre nego što je supruzi, princezi od Velsa, rekao: „Pusti ih da prođu prvi".

Kejt je odgovorila: "U redu", a a onda su Hari i Megan prošli pored nje, princa Džordža i princeze Šarlot i zauzeli svoja mesta.

Ipak, za mnoge je i to bilo dovoljno pored turbulencija u odnosu prinčeva i činjenice da su u subotu uveče sa bdenja u Vestminster holu otišli odvojeno.

"Dobro je što uopšte komuniciraju", moglo se čuti nakon što je objavljen video susreta iz Vindzora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Svet

Rusija objavila: Britanci digli uzbunu

Ruski istraživački brodovi, kojima upravlja Ruska agencija za otkrivanje mineralnih rezervi za komercijalnu eksploataciju (Rosgeo), pronašli su stotine milijardi barela rezervi nafte i gasa na Antarktiku u oblastima na koje polaže pravo Velika Britanija.

13:25

24.5.2024.

1 d

Podeli: